Monday 21 May 2012

Γάμος συμφερόντων

Τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Μπροστά τον κίνδυνο καταστροφής της Ελλάδας είναι ανάγκη να παραμερίσουμε τις διαφορές, πολιτικές και προσωπικές. Είναι ώρα να βάλουμε την Ελλάδα πάνω από όλα. Πρέπει να εμποδίσουμε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την κοινωνική δυσαρέσκεια και οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή» είπε η κ. Μπακογιάννη.

«Αποφασίσαμε να ενώσουμε δυνάμεις για να δημιουργηθεί μια ισχυρή, φιλοευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική κοινοβουλευτική δύναμη στη νέα Βουλή», που θα δώσει -όπως είπε- κυβερνητική λύση στον τόπο, προτάσσοντας τη διατήρηση στο ευρώ, τις απαραίτητες για τη χώρα μεταρρυθμίσεις και την προστασία της πατρίδας από περιπέτειες.
Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και τόνισε ότι είναι χρέος όλων «να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό μέτωπο, των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα ενεργό και ισχυρό μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, με την ευρύτερη δυνατή επιρροή και απήχηση σε όλους τους πολιτικούς κοινωνικούς και ιδεολογικούς χώρους, και με σεβασμό σε όλες τις επιμέρους πολιτικές τάσεις».

«Οφείλουμε όλοι να αντιταχθούμε αποτελεσματικά στις δυνάμεις του λαϊκισμού, είτε αριστερόστροφες είτε δεξιόστροφες» είπε και τόνισε ότι ορισμένα στελέχη της ΔΗΣΥ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η διατήρηση του πλεονεκτήματος των 50 εδρών επιβάλλει την αναστολή λειτουργίας του κόμματός της.

No comments:

Post a Comment